LuminaUrsici_Logo-01-610x597

Daca acum ceva timp se parea ca este nevoie de o adevarata minune pentru ca cei 51 de locuitori ai micutului sat din Bosorod, judetul Hunedoara, astazi am primit vestea ca minunea s-a produs, iar locuitorii din Ursici, satul despre care vorbeam, vor avea din septembrie lumina electrica in propriile locuinte!

A inceput aici, printr-un proiect dezvoltat de Iulian Angheluta, a fost preluat mai apoi de catre Cristi Manafu care a ”dat semnalul” mobilizarii blogosferei in speranta ca uniti vom reusi sa strangem fondurile necesare instalarii celor 15 panouri solare care sa aduca lumina ┬áelectrica in casele oamenilor din Ursici.

Astazi, tot de la Cristi Manafu, am aflat ca printr-un gest de mare omenie, Unicredit Tiriac Bank a decis sa acopere toate costurile instalarii celor 15 panouri solare.

O veste ca o minune, as putea spune, pentru ca la mai putin de 2 saptamani de cand blogosfera s-a mobilizat, rezultatele au aparut iar ceea ce atunci era doar o speranta, astazi este o certitudine.

Asadar, felicitari Cristi Manafu pentru implicare, felicitari Iulian Angheluta pentru initiativa, felicitari celor 30 de bloggeri care au decis sa sprijine initiativa ”Lumina pentru Ursici” prin postarea de banner si/sau articole pe blogurile personale.

Sa vina lumina la Ursici! ­čÖé