LuminaUrsici_Logo-01-610x597

Daca acum ceva timp se parea ca este nevoie de o adevarata minune pentru ca cei 51 de locuitori ai micutului sat din Bosorod, judetul Hunedoara, astazi am primit vestea ca minunea s-a produs, iar locuitorii din Ursici, satul despre care vorbeam, vor avea din septembrie lumina electrica in propriile locuinte!

A inceput aici, printr-un proiect dezvoltat de Iulian Angheluta, a fost preluat mai apoi de catre Cristi Manafu care a ”dat semnalul” mobilizarii blogosferei in speranta ca uniti vom reusi sa strangem fondurile necesare instalarii celor 15 panouri solare care sa aduca lumina  electrica in casele oamenilor din Ursici.

Astazi, tot de la Cristi Manafu, am aflat ca printr-un gest de mare omenie, Unicredit Tiriac Bank a decis sa acopere toate costurile instalarii celor 15 panouri solare.

O veste ca o minune, as putea spune, pentru ca la mai putin de 2 saptamani de cand blogosfera s-a mobilizat, rezultatele au aparut iar ceea ce atunci era doar o speranta, astazi este o certitudine.

Asadar, felicitari Cristi Manafu pentru implicare, felicitari Iulian Angheluta pentru initiativa, felicitari celor 30 de bloggeri care au decis sa sprijine initiativa ”Lumina pentru Ursici” prin postarea de banner si/sau articole pe blogurile personale.

Sa vina lumina la Ursici! 🙂