A fost una dintre cele mai populare legende urbane ale anilor ’90, circuland cu preponderenta in nordul continentului american, Europa si mai ales in estul batranului continent.

Datorita faptului ca perioada in care legenda a inceput sa devina populara a coincis cu perioada in care traficantii de carne vie erau foarte activi, inca nu exista foarta clar dovada ca este o legenda urbana.

Se spune ca: -intr-o dimineata, dupa ce toata noaptea o petrecuse intr-un bar alaturi de un necunoscut, un om de afaceri s-a trezit imobilizat pe o masa zacand intr-o balta de sange. Langa el se afla un telefon mobil si un bilet pe care scria ”suna la 911” (urgente). Omul de afaceri s-a conformat, a chemat politia insa atunci cand politistii au ajuns la fata locului au constatat ca omul de afaceri fusese taiat si ca-i disparuse un rinichi. 

Povestea a fost preluata si adaptata in mai toate marile orase americane, apoi a aparut si in Europa. Din cauza ca singurele elemente comune erau ”hotul de rinichi si omul de afaceri”, orasul diferind mereu, barul deasemenea la fel ca alte elemente de detaliu, exista foarte mari premise ca totul sa fi fost doar o legenda urbana, neconfirmata inca.

1606961274966492