Google Trips, aplicație recent lansată de Google promite să fie ceea ce au nevoie toți cei care sunt pasionați de călătorii, restaurante, plimbări etc.

Simplă ca design, bazată foarte mult pe informația din Google Maps și My Business, Google Trips poate rula și offline, din moment ce itinerariul a fost făcut.

Cu doar câteva clickuri poți afla care sunt cele mai interesante destinații turistice dintr-un oraș sau regiune (și chiar afli, nu este doar PR). La fel, poți foarte rapid afla care sunt restaurantele, ce specific și ce facilități oferă aceste restaurante. Același lucru se aplică și la hoteluri și pensiuni etc.

Google Trips este o aplicațție de care era nevoie pe piață. Simplă, rapidă, încărcată de informație, un adevărat ghid de călătorie.

Din spusele celor de la Google, Trips este o aplicație bazată pe algoritmi AI, fiecare sugestie oferită fiind făcută luând în considerare și experiențele altor utilizatori ce au vizitat aceeași locație.

Promite, promite multe Google Trips. Și din câte-mi dau seama, chiar va reuși să devină rapid un ghid pentru utilizatori.

Din punct de vedere Online Marketing, Google Trips se va dovedi o adevărată comoară, posibilitățile oferite fiind uriașe.