Google e pus iarăşi pe modificări majore. Azi a anunţat că „nu-i” mai plac site-urile ce conţin elemente create în Flash sau site-uri ce sunt de-a întregul construite în Flash. Sfatul celor de la Google este ca toţi proprietarii de site-uri să-şi actualizeze tehnologiile pe care le folosesc în şi pentru construcţia propriilor site-uri.
Nu vor exista, totuşi, penalizări în SERP. Tot ceea ce va face Google va fi să notifice utilizatorul că site-ul pe care urmează să-l viziteze nu poate sau nu va funcţiona pe device-ul folosit de utilizator.

Ieri, în schimb, atenţia lumii SEO a fost concentrată asupra noii politici din Google Guidelines. Şi, evident, a fost iarăşi panică. Bineînţeles, a fost panică în rândul celor ce obişnuiesc să facă SEO prin metode ce nu respectă politica Google. Despre noile politici ale Google Search nu zic decât că sunt direcţionate spre o dorită normalitate a activităţii motorului de căutare.

Dacă va afecta asta SEO, îmi este uşor să spun că nu. În fond în ultimile 3 luni politicile Google Search au fost continuu actualizate. Şi în plus, SEO, prin tehnici şi metode, încontinuu s-a dezvoltat şi adaptat.

Flash

Flash