Gama Dahlia, de la GEWISS, lansată în premieră în România

Sâmbătă 23 aprilie, în cadrul evenimentului Dealers Day organizat de Tobimar la Domeniile Mar’tinutzi din Vințu de Jos, Alba, compania italiană GEWISS a lansat o nouă gamă de prize și întrerupătoare.

Lansarea GEWISS Dahlia a însemnat și prima oară când GEWISS a ales România ca locație pentru a lansa în premieră la nivel european o gamă de produse, mai ales că lansarea din România a avut loc cu săptămâni înainte ca același lucru să se întâmple și în restul țărilor din Europa, unde GEWISS este prezentă.

Tot ca o premieră, înaintea altor magazine online din România și Europa, produsele din gama GEWISS Dahlia vor putea fi achizitionate de pe etbm.ro, magazinul online al Tobimar, subliniindu-se astfel parteneriatul puternic dintre compania italiană și compania din Alba Iulia.

Referitor la etbm.ro, gama de produse comercializate se extinde astfel stabilizându-și poziția de unul dintre principalii jucători de pe piața online de surse și corpuri de iluminat, conectică, aparataj și materiale electrice.

 

Leave A Reply

Navigate