Sâmbătă 23 aprilie, în cadrul evenimentului Dealers Day organizat de Tobimar la Domeniile Mar’tinutzi din Vințu de Jos, Alba, compania italiană GEWISS a lansat o nouă gamă de prize și întrerupătoare.

Lansarea GEWISS Dahlia a însemnat și prima oară când GEWISS a ales România ca locație pentru a lansa în premieră la nivel european o gamă de produse, mai ales că lansarea din România a avut loc cu săptămâni înainte ca același lucru să se întâmple și în restul țărilor din Europa, unde GEWISS este prezentă.

Tot ca o premieră, înaintea altor magazine online din România și Europa, produsele din gama GEWISS Dahlia vor putea fi achizitionate de pe etbm.ro, magazinul online al Tobimar, subliniindu-se astfel parteneriatul puternic dintre compania italiană și compania din Alba Iulia.

Referitor la etbm.ro, gama de produse comercializate se extinde astfel stabilizându-și poziția de unul dintre principalii jucători de pe piața online de surse și corpuri de iluminat, conectică, aparataj și materiale electrice.