Poate ar fi trebuit fie o ştire, dacă am fi trăit într-o lume în care bunul simţ primează. Însă nu este o ştire, ci este doar un mic semn cu “aşa nu!” lăsat ca amprentă pe interneti.

Dacă există cineva care nu a aflat cum este furi conţinut creat de altcineva şi ţi-l însuşeşti, atunci poate lua exemplu de la Realitatea Tv şi B365.ro.

Un clip postat de Răzvan Baciu, pe propriul canal de Youtube, a fost descărcat mai apoi de b365, care şi l-a însuşit (au aplicat watermark pe clip). După care, tot acelaşi clip a fost descărcat şi de Realitatea Tvcare deasemenea şi l-a însuşit (la fel watermark pus pe clip). Undeva, în clipul postat atât de b365 cât şi de Realitatea Tv se mai vede şi watermark-ul original (cel trafictube.ro).

Deci cam aşa se poate fura conţinut şi te prefaci ai citat sursa. Orice argument al apărării nu îşi are rost. Nu din moment ce clipul fusese postat pe Youtube şi putea fi preluat, fără prea mult efort, în varianta nealterată. Nu din moment ce este necesară doar întrebare pentru a primi acordul autorului de drept.

Iar concluzia este una simplă: – atât Realitatea TV, cât şi b365, au furat conţinut ce are drept de autor.

Campania electorală blochează şi traficul rutier - REALITATEA .NET.clipularO maşină a Poliţiei întrerupe traficul pentru caravana electorală a lui Victor Ponta VIDEO - B365.clipular