Pentru cei care se intrebau cat de departe se poate ajunge in materie de kitsch, fotografiile de mai jos vin sa le arate ca: -inca se mai poate, inca mai sunt idei! :))

Ok, kitsch-ul poate fi intr-o oarecare masura suportabil, asta daca nu irita prea tare ochii si mai ales daca isi gaseste cumva un loc in peisaj (in genul caselor kitschoase 🙂 )! Dar, sa faci dintr-un Ferrari un kitsch nu inseamna altceva decat ca i-ai injurat de mama pe inginerii si proiectantii de la Maranello, ca si cand ei ar fi muncit ani de zile pentru a livra pe piata un super-model, o super-masina, pentru ca un ticnit cu bani sa vina sa-si bata joc de munca lor!

Nu se cunoaste foarte bine proprietarul masinii din imaginile surprinse recent la Londra, insa cu siguranta cei de la Ferrari vor afla si se vor asigura ca multa vreme de acum inainte nu vor mai livra vreun exemplar respectivei persoane, nu din alta cauza, dar cum cei de la Ferrari sunt recunoscuti pentru munca in detaliu, pentru pasiunea pe care o depun in ceea ce fac, batjocorirea muncii lor de catre un client, fie el si super bogat, nu are cum sa nu le loveasca orgoliul! 🙂

Ferrari acoperit in catifea! Seriously?

Ferrari acoperit in catifea! Seriously?

Ferrari acoperit in catifea! Seriously?

Ferrari acoperit in catifea! Seriously?

Ferrari acoperit in catifea! Seriously?*credit foto:- via Izismile