Feedly sărbătoreşte luna asta un an de zile de la lansarea Feedly Cloud, agregatorul de informaţii menit să suplinească locul Google Reader.

Totodată, Feedly a anunţat şi faptul că au reuşit să ajungă în tot acest timp să aibă 35000 de membri Pro, plătitori de abonament. Ceea ce mie mi se pare extrem de bun, mai ales că banii proveniţi din abonamente au fost investiţi în infrastructură iar asta se vede în serviciul prestat, din ce în ce mai rapid, mai performant, cu o grafică fără cusur, cu opţiuni de personalizare etc.
Peste 40 de milioane de surse de informaţii sunt agregate de Feedly, noutăţile fiind servite abonaţilor, dar şi celor ce folosesc varianta gratuită, într-o manieră cu mult peste ceea ce oferă alt serviciu de gen. Evident, nu mai există grad de comparaţie acum cu ceea ce oferea, înainte să dispară, Google Reader.

O altă chestie făină lansată recent de Feedly este aceea de a oferi creatorilor de conţinut posibilitatea de a-şi monetiza conţinutul livrat prin intermediul Feedly.

Interesant de urmărit evoluţia Feedly. Aş fi curios şi de câteva cifre valabile doar pentru România. Folosiţi Feedly?