Am întâlnit funcţionalitatea pe doar una din paginile la care am acces, drept urmare cei ce se ocupă de pagini nu sunt foarte atenți. 😝 Pe paginile de brand (deci nu profil) se va putea găsi sintetizată Rata de Răspuns (Response Rate) la mesajele primite. La fel, se va putea şti care este Timpul Mediu (Response Time) în care administratorii paginii răspund mesajelor.

Să fie bine, zic. Este un indice de performanţă, totuşi. Se va dovedi foarte util paginilor cu fani foarte activi, care comunica direct, prin mesaje în privat, cu „brandul”.În aceeaşi ordine de idei, este o subtilă lovitură celor învăţaţi să automatizeze Social Media, în speţă activitatea de pe pagina de Facebook.

Din câte am înțeles, funția se activeaza automat pe paginile unde timpul de răspuns este unul rapid, dar mai concret trebuie să facă cel puțin una din astea doua chestii:

– să fi răspuns la cel puțin 90% din mesaje (in ultimile 7 zile);

– să se păstreze o medie a vitezei de răspuns undeva la 5 minute (in ultimile 7 zile);

Indeplinind astea 2 condiții, pagina respectivă va primi un badge11057107_1405946873062731_644271828_n Very responsive to Messages, care va aparea sub cover.

Arată aşa:

facebook page response time

 

* info