Nu am de gand sa comentez prea mult pe baza a ceea ce veti vedea in cele ce urmeaza, in fond stirile sunt relativ vechi, adica de ieri!

In esenta, parerea mea este lesne de inteles, altfel nici nu prezentam urmatoarele doua clipuri video, marca Stirile Pro Tv, care subliniaza o stare de fapt a societatii in care traim!

1-Un barbat beat, fara permis, a lovit o femeie si a fugit iar acum este judecat in stare de libertate! In fond, ce naiba a facut, ca doar nu a omorat pe nimeni, doar a nenorocit o femeie, pe viata! Ar trebui sa facem un grup de Facebook, o pagina, un site ceva, prin care sa sprijinim toti acesti oropsiti ai sortii, sa-i ajutam sa scape de inchisoare sau si mai bine, haideti sa renuntam la permise de conducere sau hai sa conducem toti beti, ca doar e egalitate in drepturi, nu?! (legi doar pentru catei)

2-Banii cei ce nu exista, ba’ exista, ba’ nu, naiba mai stie! Mai exista cineva care se intreba daca mai este criza economica in Romania? Oare cine mai crede scuze de genul ca statul nu are bani, cand directorii unor institutii de stat sau a unor firme cu capital majoritar apartinand statului, au salarii de zeci de mii de euro? -Doar aceia care inca nu au inteles ca asa se fura in Romania! Cum sa mai crestem salariile medicilor, profesorilor, in fond ce nevoie avem de ei? Si daca le crestem salariile medicilor, profesorilor, atunci cum naiba vor mai avea directorii de institutii publice salarii de peste 10.000 de euro pe luna (si clauze compensatorii)?

Cum sa nu iubesti Romania?