Desi nu prea sunt fanul lepselor in general, din cand in cand mai cedez tentatiei si particip si eu! De data aceasta am primit o leapsa foarte interesanta de la Mitzaa! Sa vedem ce si cum 😀

1. Principala mea trăsătură

Tenacitatea! Cand altii renunta, fiind deja obositi, eu abia atunci schimb vitezele si trec pe treapta a doua …si am 5 viteze cu schimbator manual :)) ! asta am zis in spirit de gluma, dar raman foarte serios cand spun ca sunt ”priceput” in a construi si duce pana la capat planuri pe termen lung si foarte lung!

2. Calitatea pe care doresc să o întâlnesc la o femeie !

eee…aici ar fi mai mult de o singura calitate, dar poate cel mai mult apreciez femeile care ….nu ma lasa sa ma plictisesc….ma refeream la inteligenta 😛

3. Calitatea care o prefer la un barbat!

-onestitatea in tandem obligatoriu cu responsabilitatea 😉

4. Ce preţuiesc mai mult la prietenii mei.

…pretuiesc increderea pe care mi.o acorda, sustinerea neconditionata!

5. Principalul meu defect.

…rabdarea…da, la mine rabdarea este un defect de foarte multe ori! Cineva mi.a spus acum cativa ani, ca mai degraba ingheata flacarile iadului decat sa.mi pierd eu rabdarea! si cred ca este un defect mai ales pt ca atunci cand imi pierd rabdarea…..ma transform intr.un uragan gata sa distruga tot ce.i apare in cale….si de foarte multe ori imi regret actiunile dar accept mereu consecintele!

6. Îndeletnicirea mea preferată!

…sa organizez si sa administrez …..desi de multe ori stiu ca sunt foarte stresant pt cei din jurul meu din cauza asta :))

8. Care ar fi pentru mine cea mai mare nenorocire.

…aici nu raspund….nu de alta, dar asa cum sunt in strare sa.mi imaginez frumosul, tot la fel sunt capabil sa.mi imaginez si ..nenorociri….si sincer de fiecare data cand am ganduri ”cu nenorociri in prim plan” reusesc sa ma inchid in mine atat de mult incat imi fac rau singur!

9. Locul unde aş vrea să trăiesc.

-acasa in Romania

10. Culoarea mea preferată

-albastru electric

11. Floarea care-mi place.

-imi plac toate, dar cel mai mult imi plac florile pomilor fructiferi sau arbustii ornamentali, indiferent de tip.

12. Pasărea mea preferată

-vulturul..pt ca na’ sunt semn de aer :))

13. Prozatorii mei preferaţi

…pfff….mare dilema ..pt ca nu am avut niciodata preferati…iar acum tot ce.mi vine.n minte este Marin Sorescu, pe motiv ca mi.a ramas lipit de suflet, mai ales ca fiica dansului a fost profesoara mea la Litere!

14. Poeţii mei preferaţi!

…lista lunga….foarte lunga…dar in varful ei sunt prietenii mei de pe MWB! si Mitza 😉

15. Eroii mei preferaţi din literatură

16. Eroinele preferate din literatură

…raspund la intrebarile 15 si 16 cu o singura si aceeasi explicatie! nu stiu de ce dar de cand ma stiu nu am fost genul de om care sa aiba eroi preferati, actori preferati,sportivi preferati si alte cele..nu stiu de ce…imi plac foarte multi…citind, de foarte multe ori intram in pielea pesonajului…dar nicicand nu am avut preferati…si nu vorbesc in nume de rau, ci spun doar pt ca asa sunt eu..dar de placut imi plac foarte multi…iar ca sa spun totusi un exemplu : Allan din Maitreyi de Mircea Eliade!

17.Compozitorii mei preferaţi

si aici imi este greu sa raspund, mai ales pt ca nu sunt adeptul fidel al unui anumit gen de muzica, de obicei ascult melodii in functie de starea mea de spirit, altfel zis, ascult ceea ce simt ca ma poate incarca de energie la un moment oarecare….

18. Pictorii mei preferaţi

aici pot numi o categorie..pictorii ultra realisti, in special Luciano Ventrone, Max Ginsburg si undeva intr.o alta categorie ar mai fi Alexandra Nechita!

19. Eroii mei preferaţi din viaţa reală.

Nu cred ca exista eroi, exista totusi oameni care pun viata semenilor lor mai presus decat viata lor proprie si pentru asta au respectul si aprecierea mea! Notiunea de erou exista din timpuri stravechi si s.a nascut, parerea mea, doar din nevoia oamenilor lipsiti de aparare de a avea pe cineva carui sa.i atribuie insusiri (cateodata chiar supranaturale)

20.Ce urăsc cel mai mult.

Hotia. nu suport sa fiu furat, nu.mi plac hotii de nici un fel, nu acord circumstante atenuante niciodata..si.mi plus…nici eu nu fur.

21. Calitatea pe care aş vrea să o am din naştere.

…iubesc zborul, imi plac inaltimile…deci ceva ….aripi…sau ma rog…sa fiu in stare sa zbor :))

22. Cum aş vrea să mor.

…cum va fi ….va fi! nu cred ca exista o moarte mai faina decat alta si nici un mod mai cu mot decat altul….tot moarte se cheama! as vrea totusi sa traiesc indeajuns de mult incat sa mai vad macar o data pe Universitatea Craiova in semifinale de cupe europene :))

23.Greşelile care-mi inspiră cea mai mare indulgenţă.

Ma consider foarte tolerant si iertator (dar nu uit…niciodata :)) ) …si de regula trec usor cu vederea peste greselile facute din inocenta.

24.Deviza mea.

idem Mitza 😉