Cele mai sincere 3 minute si jumatate din istoria televiziunii!

Clipul urmator este unul din acele clipuri care desi ar fi trebuit sa devina viral in Social Media, a fost totusi marginalizat! Motivul acestei marginalizari nu se regaseste in vreo teorie a conspiratiei ci in teama multora ca totul a fost regizat, ca reactiile aparent destul de naturale, ar fi fost doar propaganda politica si manipulare mediatica, totul cu scopul de a servi in campania electorala a lui Barack Obama!

Realitatea este insa ca urmatorul clip a fost ignorat de mass media datorita faptului ca HBO, televiziunea unde s-a petrecut totul, a incercat sa uite repede, sinceritate ori ba, insa lor, ca realizatori, acele minute le-au subminat autoritatea si ar fi atras reactii vehemente si bineinteles amezi din partea audio-vizualului american!

La inceputul unui episod The Newsroom, un serial-tv show cu rol educativ de altfel, una dintre studentele din sala a intrebat ceea ce de altfel ar fi fost doar o intrebare de complezenta, in purul spirit patriotic si care facea practic parte dintr-un scenariu:

-De ce America este cea mai grozava tara din lume?

Raspunsul primit a fost unul servit ca un dus rece, care a lasat-o pe tanara studenta cu ochii in lacrimi iar intreaga sala inmarmurita, insa nu datorita agresivitatii cu care raspunsul a fost exprimat, nu pentru ca nu facea parte din scenariu ci datorita faptului ca ceea ce i s-a spus, ceea ce le-a fost spus a fost de fapt adevarul, adevarul asa cum de multe ori americanii si oamenii in general nu au curajul sa-l vada sau sa-l recunoasca!

Bineinteles, toata ”scena” a depasit imediat contextul politico-social american, prin puterea exemplului, raportandu-se si la alte tari!

Urmariti-l cu atentie, de mai multe ori daca este necesar, in fond nu vedem prea des asa ceva la tv!

2 Comments

 1. The Newsroom e un serial despre un post de stiri. Deci chiar a fost regizata scena si actorii au citit textul respectiv. Chiar e un actor foarte cunoscut: Jeff Daniels
  Mai documenteaza-te si tu inainte sa postezi ceva.

  • @Radu Bus  serial, emisiune, show sau cum vrei sa-i spui, scena nu apare oficial, fiind taiata la montaj! Foloseste-ti logica, daca ai, chiar crezi ca ar fi dat pe post injuraturi???? 
   Tocmai din cauza asta, ca totul a fost spus de un actor, face ca scena sa fie considerata regizata! Polemica este una destul de mare, in continuare in America, deci nu ai adus nimic nou in discutie! 
   In rest, numai bine!

Leave A Reply

Navigate