Balantza la SuperBlog!

 

Gata, am decis! 🙂 Intru si eu la SuperBlog, editia 2012!

De vreo 5 ani de cand tot incerc sa ma inscriu si n-am mai reusit, pentru ca mereu am uitat(nu din alta cauza) si am lasat totul pe ultima suta de metri!

Asadar(si prin concluzie) prezentul articol are ca scop anuntarea in mod oficial ca balantza.com merge la SuperBlog 2012!

Ce m-a facut sa particip? Sincer, dorinta de a ma testa, de a vedea cat sunt de bun/capabil in a scrie advertoriale sau pur si simplu in a face reclama atractiva!

Am avut si anul asta mari dubii, decizia mea jongland intre a participa si a nu participa, in primul rand datorita faptului ca pe majoritatea celor inscrisi ii cunosc, multi dintre ei fiindu-mi prieteni sau colaboratori!

Fara suparare prieteni, dar de data asta ne duelam in penite, incepem de luni, 1 octombrie! 😀 Fie ca cel mai bun sa castige!

ps:-va fi o competitie grea, mai ales ca multi din liderii de Blog Power sunt inscrisi 😀

 

12 Comments

 1. Echipa SuperBlog Reply

  Salut si bun venit printre participantii la SuperBlog 2012! Iti multumim pentru inscriere si te asteptam la start luni, 1 octombrie! Succes! 🙂

 2. Dan Niculescu Reply

  Mult succes! De maine ne vedem / citim la concurs!

 3. Constantin Reply

  Incepand de maine, vom fi “geana” pe http://www.super-blog.eu!
  Cu aceasta ocazie tin sa va urez tuturor celor 201 de concurenti (cu mine 202) multa bafta si multa inspiratie in toate probele ce vor urma!
  Nu in ultimul rand, sper ca toti bloggerii sa dam dovada de fair-play si fie ca cel mai bun dintre noi sa castige!
  Deci, sa inceapa competitia! 🙂

Leave A Reply

Navigate