Marian Munteanu. Vă spune ceva acest nume?

Dacă nu știți cine-i Marian Munteanu, atunci nu sunteți singurii. Mai ales că azi, o jurnalistă Digi 24 și-a dat cu stângul în dreptul și a arătat lipsa unei minime pregătiri, neștiind nimic despre interlocutorul său, invitatul în emisiunea sa.

Mai târziu, în cursul zilei, respectiva jurnalistă a fost sancționată disciplinar. Asta după ce alte publicații media au speculat momentul taxând dur atât pe respectiva jurnalistă cât și postul Digi 24. Mare parte din publicațiile care s-au grăbit să arunce cu noroi fiind publicații al căror cuvânt scris are aceeași greutate cu cea a unei litere desenate cu degetul într-un pahar cu apă.

Trecând de chestia asta, trebuie subliniată esența, enorm de des semnalată în perioada post-decembristă. Lipsa unei educații profesionale minime lasă loc apariției unor indivizi ignoranți și nepăsători. Ignoranța și nepăsarea duc la apariția manipulării mediatice.

Așa că să nu vă mai mire de ce in aceeași zi în care fostul mare bo$$ ilici și alți câțiva bo$$ulici, gen măgureanu, sunt trași din nou la răspundere, că pe un post tv de știri apare o jurnalistă care habar nu are ce caută pe acolo. Măsuri și contra-măsuri. Tactici simple. Cea din urmă știre preluând prim-planul media.

*referitor la evenimentele din iunie 1990, cât și cele din ianuarie-martie același an, vă recomand să citiți Ferește-mă Doamne, de prieteni. Carte scrisă de Larry L. Watts