O idee faina, zic! O mega felicitare scrisa de catre bloggeri in care sa apara mesajele tuturor, cu link spre articolul fiecaruia! ­čÖé

Daca vrei sa participi:

-Preia textul de mai jos, completeaz─â cu mesajul t─âu, intr-un articol publicat la tine pe blog, nume┼čte in acel articol 5 al┼úi bloggeri c─ârora le trimi┼úi invita┼úia de a participa la scrierea celei mai mari felicit─âri create de c─âtre bloggeri din online-ul rom├ónesc! Vino apoi aici, las─â linkul articolului t─âu p├ón─â cel t├órziu 1 decembrie, ora 20.00, iar noi vom completa mega felicitarea cu mesajul t─âu si cu link c─âtre articolul t─âu!

*textul urmator, scris in italic, va fi preluat integral ┼či nu va fi alterat!

=====================

Mega felicitarea de Ziua Naţionala a României!

E┼čti rom├ón? ┼×i noi!

Nu e┼čti roman? Nu conteaz─â, nimeni nu e perfect!

Noi vrem să participi alături de noi la sărbatoarea noastră naţională! icon smile Mega Felicitarea de Ziua Nationala a Romaniei!

Scrie in cele ce urmeaz─â mesajul t─âu pentru to┼úi rom├ónii, pentru Rom├ónia, nume┼čte apoi 5 bloggeri pe care-i invi┼úi s─â participe ┼či ei la scrierea celei mai mari felicit─âri online creat─â de c─âtre bloggeri! Vino apoi pe mostwantedblog.org ┼či las─â linkul articolului t─âu, in formularul special creat, iar noi ne vom ocupa s─â complet─âm felicitarea cu mesajul t─âu ┼či cu link spre articolul t─âu!

La Mulţi Ani România!

===============

Mesajul meu:

Romania, sa ai viata lunga, prospera, pace si oameni intelepti! La Multi Ani tuturor romanilor!

Daca vrei sa afli tot intra pe Mega Felicitarea de Ziua Nationala a Romaniei!