O idee faina, zic! O mega felicitare scrisa de catre bloggeri in care sa apara mesajele tuturor, cu link spre articolul fiecaruia! 🙂

Daca vrei sa participi:

-Preia textul de mai jos, completează cu mesajul tău, intr-un articol publicat la tine pe blog, numeşte in acel articol 5 alţi bloggeri cărora le trimiţi invitaţia de a participa la scrierea celei mai mari felicitări create de către bloggeri din online-ul românesc! Vino apoi aici, lasă linkul articolului tău până cel târziu 1 decembrie, ora 20.00, iar noi vom completa mega felicitarea cu mesajul tău si cu link către articolul tău!

*textul urmator, scris in italic, va fi preluat integral şi nu va fi alterat!

=====================

Mega felicitarea de Ziua Naţionala a României!

Eşti român? Şi noi!

Nu eşti roman? Nu contează, nimeni nu e perfect!

Noi vrem să participi alături de noi la sărbatoarea noastră naţională! icon smile Mega Felicitarea de Ziua Nationala a Romaniei!

Scrie in cele ce urmează mesajul tău pentru toţi românii, pentru România, numeşte apoi 5 bloggeri pe care-i inviţi să participe şi ei la scrierea celei mai mari felicitări online creată de către bloggeri! Vino apoi pe mostwantedblog.org şi lasă linkul articolului tău, in formularul special creat, iar noi ne vom ocupa să completăm felicitarea cu mesajul tău şi cu link spre articolul tău!

La Mulţi Ani România!

===============

Mesajul meu:

Romania, sa ai viata lunga, prospera, pace si oameni intelepti! La Multi Ani tuturor romanilor!

Daca vrei sa afli tot intra pe Mega Felicitarea de Ziua Nationala a Romaniei!