România la Eurovision 2013! Se intrevede deja dezastrul?

Daca in ultimii ani de participari la Eurovision, Romania a sperat macar la un podium, anul acesta se anunta a fi unul foarte, foarte greu! Chiar daca presa din Romania a mediatizat extrem de mult melodia participanta, ”It’s my life” interpretata de Cezar Ouatu, intr-o incercare destul de indrazneata de a castiga simpatia Europei, competitia organizata in acest an la Malmo, in Suedia, se anunta pentru Romania a fi un esec! Asta in conditiile in care in presa europeana incep sa apara reactii extrem de negative la adresa melodiei!

In Romania, presa nu a criticat foarte mult melodia ci mai mult stilul de interpretare, cu schimbari bruste de voce si ton, in Europa insa, este criticata virulent melodia, considerata a fi una dintre cele mai slabe propuse de Romania in ultimii ani!

Cel putin asa reiese dintr-un articol publicat azi pe mirror.co.uk, al carui final este antologic :”o piesa atat de proasta incat sper sa ajunga in finala, desi sincer nu cred ca se va intampla asa ceva”!

Pe 18 mai, la Malmo, va fi momentul adevarului!

**ps:-in articolul de pe mirror.co.uk puteti asculta si alte melodii participante, melodia propusa de Spania fiind in topul preferintelor, ”in lupta crancena” cu cea propusa de Norvegia!